0592 344 325     //       info@pand17.nl
Pand 17 Bounz® Party
  0592 344 325     //       Openingstijden

Bounz® Party

Een Bounz® Party is het allerleukste (kinder)feest! Bij elke Bounz® Party kunnen de kinderen lekker springen. Vooraf krijgen ze instructies en eventueel tips en trucs van een Bounz® Master. De jarige krijgt ook nog een cadeau van Bounz®. Als ouder kun je lekker achterover zitten, want Bounz® regelt het gehele feest!

Een Bounz® Party kan al gevierd worden vanaf acht kinderen. Het begint op hele uren. Reserveren is verplicht. Wij bieden vijf verschillende Bounz® party’s aan.

Voor de actuele openingstijden van de Bounz® Arena klik je hier.

Pand 17 Bounz® Party

Bounz® Party

1 uur springen bij Bounz® inclusief Bounz® instructies onder begeleiding van de Bounz® Master. Na het springen krijgen de kinderen frietjes, een snack, limonade en een waterijsje. Ook ontvangt de jarige een cadeautje van Bounz®.


€ 13,50 per persoon (Vanaf 6 personen)
Pand 17 Bounz® Party Plus

Bounz® Party Plus

2 uur springen bij Bounz® inclusief Bounz® instructies onder begeleiding van de Bounz® Master. Na het springen krijgen de kinderen frietjes, een snack, limonade en een waterijsje. Ook ontvangt de jarige een cadeautje van Bounz®.


€ 19,50 per persoon (Vanaf 6 personen)
Pand 17 Bounz® Party Bowling

Bounz® Party Bowling

1 uur springen bij Bounz® inclusief Bounz® instructies onder begeleiding van de Bounz® Master. Daarna 1 uur bowlen en na afloop frietjes, een snack, limonade en een waterijsje. Ook ontvangt de jarige een cadeautje van Bounz®.


€ 17,50 per persoon (Vanaf 6 personen)
Pand 17 Bounz® Pizza Party

Bounz® Pizza Party

1 uur springen bij Bounz® inclusief Bounz® instructies onder begeleiding van de Bounz® Master. Na het springen gaan de kinderen zelf mini pizza’s bakken. Inclusief limonade en een waterijsje na. Ook ontvangt de jarige een cadeautje van Bounz®.


€ 17,45 per persoon (Vanaf 6 personen)
Pand 17 Bounz® Pizza en Bowling Party

Bounz® Pizza en Bowling Party

1 uur springen bij Bounz® inclusief Bounz® instructies onder begeleiding van de Bounz® Master. Daarna 1 uur bowlen en na afloop gaan de kinderen zelf mini pizza’s bakken. Inclusief limonade en een waterijsje na. Ook ontvangt de jarige een cadeautje van Bounz®.


€ 21,45 per persoon (Vanaf 6 personen)
Pand 17 Bounz®Arena geheel afhuren

Bounz®Arena geheel afhuren

De gehele arena voor je zelf of een hele groep? Het is mogelijk om voor 1 uur de gehele arena te boeken. Je krijgt de mogelijkheid om 1 uur te springen bij Bounz® inclusief Bounz® instructies van de Bounz® Master.


€ 160,- per uur

Voor de actuele openingstijden van de Bounz® Arena klik je hier.

Contact opnemen

Stel uw vraag


Voor eventuele vragen of informatie kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.